
نقاشی نوعی پوشش برای دیوارها ، سقف ، درب و پنجره های ساختمان می باشد . این نوع پوشش نسبت به سایر پوشش ها مقرون به صرفه تر است . نقاشی ساختمان یکی از مراحل پایانی کار می باشد بنابراین کیفیت و تناسب رنگ ها با هر فضا می تواند تاثیر بسزایی در جلوه و زیبایی کل ساختمان داشته باشد .
برای انتخاب رنگی مناسب و با کیفیت ، در ابتدا باید شناخت کافی در مورد رنگ های ساختمانی داشته باشیم .
نکات کلیدی در مورد انواع رنگ ها و نقاشی ساختمان :
- در ابتدا و اولین گام برای نقاشی ساختمان باید نوع رنگ مناسب با فضا انتخاب شود . رنگ ها بر دو نوع قابل شستشو و غیر قابل شستشو تقسیم می شوند : رنگ های پلاستیک و رنگ های روغنی .
- رنگ های پلاستیک قابل شستشو نیستند . این نوع از رنگها بدون بو بوده و اصولا برای پوشش دهی سقف های فضاهایی مانند اتاق ها ، پذیرایی مناسب می باشند . این رنگها می توانند ارتفاع سقف را نیز بلندتر نشان دهند .
- رنگ های پلاستیک نقص ها را بهتر پوشش می دهند .
- رنگ های پلاستیک بر پایه آب می باشند به عبارت دیگر حلال آنها آب است . و سریع خشک می شوند. و با آب هم پاک می شوند.
- رنگ های روغنی قابل شستشو بوده و حلال آن تینر می باشد .
- رنگ های روغنی دارای دو نوع مات و براق هستند و برای کیفیت مناسب بهتر است که این دو نوع رنگ با هم مخلوط گردند تا معایبی که هر کدام به تنهایی دارای آن هستند تا حدود زیادی بر طرف گردد .
- برای فضاهایی مانند سرویس های بهداشتی و آشپزخانه باید از رنگ های قابل شستشو استفاده کرد .
- رنگ های آکریلیک نوعی از رنگ ها هستند که بر پایه آب بوده و بدون بو هستند و با آب پاک نمی شوند. این رنگ ها از طیف وسیعی برخوردار هستند.
- برای انتخاب طیف رنگی باید دقت کرد تا متناسب با فضا و روحیه افراد باشد .زیرا رنگ این قابلیت را دارد که فضا را کوچکتر ، بزرگتر ، دلباز تر ، دلگیر و……. جلوه دهد. اگر با مطالعه و دقت رنگ مناسب انتخاب شود ، می توان فضای کسل کننده و بی روح را به فضایی گرم و زیبا تبدیل کرد .
- زیر سازی رنگ یکی از مراحل مهم می باشد . قبل از کار رنگ آمیزی باید تمام مشکلات سطوح از قبیل ترک خوردگی ، رطوبت و…. را بر طرف کرد . سطح را باید با کمک بتونه پوشش داد و با سنباده کاملا صاف کرد و از هرگونه غبار پاک نمود.
- اصولا نقاشی ساختمان از سقف آغاز می گردد.
- به میزان لازم رنگ را آماده کرده و در ظرف درب بسته نگهداری کرد.
- قبل از اقدام به رنگ آمیزی ، لوازمی مانند : دستگیره های درب ، پریزها و کلیدهای برق ، … را باز کرد و به طور مجزا هر کدام را تا پایان نقاشی ساختمان نگهداری کرده و پس از اتمام کار آنها را نصب کرد .
برای آشنایی بیشتر با مراحل کامل نقاشی ساختمان به مطلب راهنمای نقاشی خانه به صورت حرفه ای مراجعه کنید.
[porto_block id=”17769″ name=”interordecorationrelatedproducts”]
برای نقاشی ساختمان به نظر من هم باید اصول رو رعایت کرد و یک نقاش ساختمان ماهر رو استخدام کرد
درسته
سلام
سپاس از مطلب خوب تون
طی مصاحبه ای که با مردم و نقاشان ساختمان داشتیم، اکثرا شغل نقاشی ساختمان را تخصصی می دانستند و این اهمیت این شغل مهم را نشان می ده.
نکات کلیدی که فرمودید و بسیاری نکات دیگر که حاصل تجربیات استادان این حرفه می باشد بسیار ارزشمند است و باعث می شود که هزینه ها تقلیل پیدا کنه و برای مشتری سودمند هستند.